Breaking News

Henry Cavill romantikus vígjátékban debütál hamarosan!




Henry Cavill-t általában fantasykben és történelmi sztorikban láthatjuk, most viszont bemutatkozik egy romantikus vígjátékban is!

A Deadline osztotta meg a hírt, hogy ő lesz a főszereplője A Rosie projekt adaptációjának.

A film a Sony Picturesnél készül - most már hosszú évek óta. Azóta már változott sok minden, a szereposztás is, de talán most végre elkészülhet Graeme Simsion adaptációja. 

A filmet Stephen Falk rendezi, a producerek pedig Matt Tolmach és Michael Costigan. 

A tervek szerint a filmet jövő év elején láthatjuk majd.

Ami a könyvet illeti, az bizony már magyarul is megjelent, még 2014-ben a Libri gondozásában.




A fülszöveg:

„Egész ​életemben azért kritizáltak, mert állítólag nincsenek érzelmeim – mintha ez valami végzetes hiányosság lenne." Don Tillman, az Asperger-szindrómás, furcsa, mégis elbűvölő és igen sikeres genetikusprofesszor számos kudarc után arra a következtetésre jut, hogy agya nincs romantikára „drótozva", noha szerinte logikusan „nők széles skáláját kellene vonzania". Ám amikor idős szomszédasszonya, Daphne meggyőzi, hogy értékelje át a lehetőségeit, Don a maga rendezett, tényekre építő módján belefog a feleségprojektbe. Kidolgoz egy kérdőívet, amelynek segítségével megtalálhatja a tökéletes társat: azt a megbízható, absztinens, nem dohányzó nőt, aki beleillik fegyelmezett életébe… A Rosie-projekt egy végtelenül szórakoztató utazás az enyhén autisztikus Don világába, aki egyszerre kacagtató és szívszorító csetlés-botlása során többet tud meg önmagáról, mint amennyit valaha lehetségesnek gondolt. Graeme Simsion új-zélandi születésű ausztrál író megható és ironikus regénye immár több mint 40 országban ejti rabul a humoros kalandokra éhes olvasókat.

Nincsenek megjegyzések