Breaking News

Úgy tűnik, visszatér az Árnyék és csont Magyarországra a 2. évadban is!




Ma befutott Leigh Bardugo legújabb hírlevele, sok-sok érdekességgel és extrával, de őszintén szólva már épp kezdtem azt hinni, hogy az Árnyék és csont sorozat folytatása kapcsán szaftos információk nélkül maradunk, amikor is érdekes részletet vettem észre.

Leigh a casting kapcsán ír, főként azt hangsúlyozza, hogy még nem kezdődött el a casting, így mindenféle spekuláció felesleges, illetve a már megosztott "tuti" infókat sem szabad elhinni, mert ezek pedig kamuhírek.

DE!

Leigh azt is elárulta, sokan kérdezgetik, hol lehetne jelentkezni kisebb szerepekre és statisztának jelentkezni. Mire Leigh hangsúlyozza, idézem:

"A statisztákat és a kisebb szerepeket (amennyire tudom) Budapesten helyben választják ki."




Tudom, tudom, hogy ezzel Leigh nem pontosan azt írja, hogy igen, megint Budapesten és környékén forgatunk, de ha a második évad statisztái legjobb tudomása szerint Budapesten helyben lesznek választva, akkor ez bizony csak azt jelenti, hogy visszatérnek!

Persze tudjuk, hogy sok fontos, visszatérő helyszín magyarországi, ezeket össze is gyűjtöttem nektek ebbe a bejegyzésbe, de ez még nem feltétlenül garancia arra, hogy visszatérnek a folytatásra is. De azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy Leigh fenti kijelentése nagyon is bizakodásra ad okot.


Bejegyzésajánló

 

Nincsenek megjegyzések