Breaking News

Érkezik az első Mielőtt elmegyek előzetes + új jelenetfotók

Az már eddig sem volt titok, hogy érkezik a magyarul a Cicerónál megjelent Lauren Oliver könyv, a Mielőtt elmegyek adaptációja, de szépen lassan egyre több információt tudunk meg róla. 

Most éppen azt, hogy a héten meg is nézhetjük az első előzetest! Bár hozzánk valószínűleg némileg lassabban ér majd be, ugyanis a mozikban lesz majd látható, okos húzással három olyan film előtt, amiknek a célközönségét érdekelheti ez a film is: The Edge of Seventeen, Rules Don't Apply és Bleed For This.

A hírt Twitteren jelentették be az alábbi kép kíséretében: 





Addig is még egy dolgot is megtudhattunk az előzetesről: 2 perc 32 másodperc hosszú lesz! Sőt, egy elég rossz minőségű, de azért teasernek nem rossz előzetesrészletet is kaptunk, a videót a bejegyzés végén nézhetitek meg. 

És még egy kis csemege a várakozás perceire: Bob Akester fotós néhány jelenetfotót is megosztott a filmből. Íme:












A könyv fülszövege:

Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében. 
De végül kiderül, hogy a legutolsó.
Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet.




És akkor végül az előzetesrészlet:


Nincsenek megjegyzések