Breaking News

Rekordot döntött A szépség és a szörnyeteg előzetes

A szépség és a szörnyetegnek eddig még csak egy teaser és egy rendes előzetese jött ki, de már most masszív sikernek mondható.



Az Entertainment Weekly ugyanis leleplezte: a film megdöntötte a 24 óra alatt legtöbbször megtekintett előzetes rekordját! Ezzel maga mögé utasította A sötét ötven árnyalata előzetesét, ami eddig az élen állt 114 millió megtekintéssel, illetve érdemes megemlíteni az eddigi második filmet is, hiszen azért az se semmi, ha az új, régóta várt Star Wars folytatást maga mögött tudhatja egy film - pedig ez történt, Az ébredő erő előzetesét 112 milliónak tekintették meg az első napján.

Erre most jött A szépség és a szörnyeteg varázslatos előzetese és robbantott: 127,6 millió megtekintéssel több, mint 10 milliót vert A sötét ötven árnyalatára, így minden idők legtöbbet megtekintett előzetese lett, már ami az első napot illeti.

És nem is ez az első ilyen rekordja. Amikor az első teaser kijött májusban, 91,8 millióan nézték meg, ezzel maga mögé utasította a teaser trailerek mezőnyében addig vezető - az előbb már említett - Az ébredő erőt.

További érdekesség, hogy a fenti 127,6 millió megnézésből 29 millió volt Facebookos, és ebből 27 millió a főszereplő, Emma Watson oldaláról érkezett.

Egyébként a körítés is nagyszerű volt: A szépség és a szörnyeteg hivatalos oldalán nem sokkal a trailer premierje után ugyanis egy élő beszélgetés is indult (amit meg is osztottam Facebookon), amin a két főszereplő, Emma Watson és Dan Stevens mellett ott volt a Gastont alakító Luke Evans, a Le Fout alakító Josh Gad és a film rendezője, Bill Condon is. Rajongói kérdésekre válaszoltak, kellemes hangulatú beszélgetés volt, és a biztonság kedvéért a beszélgetés előtt és után is leadták az előzetest, az elsőnél ráadásul a sarokban láthattuk is a színészeket élőben.

És ha már ennyit emlegettem az előzeteseket: a teaser előzetest megnézhetitek ITT angolul, ITT pedig szinkronosan, az új előzetest pedig ITT. És még egy izgalmas változat is készült az új előzeteshez, amiben egymás mellé vágták a régi és az új jeleneteket, érdemes megnézni ITT

1 megjegyzés:

  1. Biztosra mentek az élő beszélgetésnél, nem vitás. Már egyre jobban várom a filmet, de március még olyan messze van!

    VálaszTörlés