Breaking News

Cover Reveal - Bessenyei Gábor: Az Olimposz legyőzése 2. – A feledés folyója

Újabb magyar borítóleleplezés, ezúttal Bessenyei Gábor Az Olimposz legyőzése sorozatának második kötetéhez. Az első részről ITT olvashatjátok a véleményemet.

Fülszöveg:


Indul az újabb istenvadászat!

Marcell, Erik és Adria nyara más, mint a kortársaiké, hiszen a tanév végén hihetetlen kalandokba keveredtek. Lenyűgöző kalandokat éltek át, leleplezték az áruló görög istent és helyrehozták az időzavart.
Ám valami még sincs rendben. Egyre több furcsaság akad a jelenben.
Hogyan kerülnek hárpiák egy panelházba?!
Zeusz kérésére visszautaznak az ókori Görögországba, megtalálni a medréből eltűnt alvilági folyót, aminek vízétől a holtak elfelejtik az emlékeiket.
Az alvilág már az összeomlás szélén áll, az idő szövete meghasadt,
és mitikus szörnyek szöknek át a jelenbe.
A jövő harcosai versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a feledés folyóját, mielőtt minden összeroppan. Ám ahogy nyomoznak, és megismerik az istenek korábbi tetteit, egyre több szörnyűségről hallanak. Talán még nagyobb a veszedelem, mint gondolták…

Hőseink újabb sodró kalandra indulnak. Tarts velük az izgalmas úton!

>>> Rendeld innen! <<<



A borító:





Exkluzív részlet


– Héliosz szereti az ötletes megoldásokat, minél ügyesebb módszerrel elégítjük ki az önimádatát, annál valószínűbb, hogy segítőkész lesz velünk.
– Kár, hogy nem hoztam a napszemüvegemet – töprengett Adria.
– A napmicsodádat?
– Képzelj el egy szemfedőt, amin ugyan átlátsz, mégis elsötétíti előtted a világot – magyarázta Erik.
– Elsötétíti a világot? – ámuldozott a Kéer. – Kell nekem!
– Elképzelni sem tudom, milyen típusú szemüveg passzolna a fejformádhoz… – Adria összeszűkítette a szemét, és az ujjaival távolról méricskélni kezdte a halálistennő fejét.

A szerzőről:


1985-ben született, a főiskolán újságírást tanult, és a pályáját is újságíróként kezdte. Innen tért át, először a szép-, majd nem sokkal később a szórakoztató irodalom világába. A III. Aranymosás pályázat egyik győztese. Az első regénye, A jövő harcosai (Az Olimposz legyőzése 1.), ami egy görög mitológiára épülő, időutazós, urban fantasy és kalandregény, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg 2015-ben. Ezt idén követi a sorozat második része, A feledés folyója.


Blog:

Facebook:

Instagram:

Youtube csatorna:

Nincsenek megjegyzések