Nyilvánosak a Critics Choice TV jelölések!

Több könyv tévéadaptációja is jelölést kapott a Critics' Choice Awardson, aminek szívből örülök, így muszáj bejegyzést is írnom róla. A legnagyobb öröm: két jelölést zsebelt be az Outlander. Caitriona Balfe-ot a Legjobb színésznő drámai sorozatban kategóriában jelölték, Sam Heughant pedig a Legjobb színész drámai kategóriában. Reménykedjünk, hogy végre Sam is kap díjat - mindketten megérdemlik. 

De természetesen nem csupán az Outlander képviselte a könyves mezőnyt. A Trónok harca az ilyen díjak elmaradhatatlan résztvevője, ezúttal öt jelölést kapott: a Legjobb drámai sorozat kategóriában, illetve két-két jelölést a Legjobb férfi mellékszereplő drámai sorozatban (Peter Dinklage és Kit Harington) és a Legjobb női mellékszereplő drámai sorozatban (Emilia Clarke és Lena Headey) kategóriákban - bár egyébként személyes véleményem, hogy mocsokság őket mellékszereplőkként jelölni, még akkor is, ha sok főszereplő van a sorozatban. Ha nekem valaki azt mondja, hogy a Trónok harcában Jon és Daenerys nem főszereplők, akkor az első kérdésem: akkor mégis kik azok?

Benedict Cumberbatchet a Sherlock különrészéért Legjobb színész tévéfilmben vagy minisorozatban kategóriában jelölték, és ugyanitt kapott jelölést Tom Hiddleston az Éjszakai szolgálatért.

Aztán van még itt nekünk The Walking Dead jelölésünk, és bár nem könyves, muszáj megjegyezem: bár még csak nem régen indult, már jelölt a This Is Us is, aminek szívből örülök, mert imádom. 

A teljes listát elolvashatjátok ITT.

3 megjegyzés

Írj megjegyzést
Ria
AUTHOR
2016. november 14. 20:36 delete

Szia!
A képen látható hölgy ha jól tudom, Sophie Turner, aki Sansát alakítja. Őt pedig nem láttam a jelöltek között.
További szép estét! :)

Reply
avatar
Deszy
AUTHOR
2016. november 14. 21:20 delete

Szia!
De a Trónok harca igen - és abból származik a kép, nem? :)

Reply
avatar
Ria
AUTHOR
2016. november 15. 18:33 delete

Jó, okés, leesett :D Nem tudom, miért gondoltam, hogy eltévesztetted... :D Bocsi! :)

Reply
avatar

Rendeld meg a képre kattintva!