Breaking News

Itt a Lady Midnight folytatásának két fülszövege is!

Május 23-án érkezik a Lady Midnight - Éjfél kisasszony folytatása, a Lord Shadows. A The Dark Artifices - Gonosz fortélyok sorozat második kötetéről épp most csöpögtetik az infókat. Tegnap egy részletet kaptunk a végleges borítóból - ideiglenes helyettesítő már eddig is volt -, most pedig a fülszöveg érkezett meg! 

Figyelem! A fülszöveg spoileres a Lady Midnightra nézve!

A fülszöveg tehát: 

A napos Los Angeles sötét hellyé is válhat Cassandra Clare Lord of Shadowsában, a New York Times és USA Today bestseller Lady Midnight folytatásában. A Lord of Shadows Árnyvadász regény.
Emma Carstairs végre megbosszulta szüleit. Azt gondolta, így végre békére lelhet. De minden, csak nem nyugodt. Tépelődik parabataia, Julian iránt vágya és aközött, hogy meg akarja védeni a parabataik közötti párkapcsolat brutális következményeitől. Így végül randizni kezd a bátyjával, Markkal. De Mark az elmúlt öt évet a tündérek között töltötte, válhat-e még újra igazi Árnyvadásszá?
A tündérek udvarai közel sem nyugodtak. Az Ellentündérek királya megunta a hidegbékét, és többé nem hajlandó fejet hajtani az Árnyvadász követelések előtt. A tündérek követelései és a Klávé törvényei között őrlődve Emmának, Juliannek és Marknak ki kell találniuk, hogyan fogjanak össze, hogy megvédjék, ami számukra fontos - még mielőtt túl késő. 

És egy másik fülszöveg, szintén spoileres:

Los Angeles utcái még az olyan képzett Árnyvadászoknak is veszélyes, mint amilyen Emma Carstairs és bajtársa, Julian Blackthorn. Emma és Julian többszáz démont mészároltak már le együtt, de a személyes csatáik, és egymás iránti kétségbeesett vonzalmuk régi barátságukat fenyegeti, ahogyan Julian bátyjának, Marknak a jelenléte is. Markot elragadták a Vadűzés brutális és vérszomjas tündérei öt évvel korábban. Megtagadta a tündérek népét, hogy a családjával maradhasson, de a tündérek nem engedik el ilyen könnyen a foglyaikat. 
Egy új ellenséggel a láthatáron meg egy újabb megoldandó rejtéllyel, Emmának, Juliannek és Marknak módot kell találnia, hogy megmentsék mindazt, ami kedves a számukra, mielőtt még túl késő lesz.

Nincsenek megjegyzések