Breaking News

Még idén érkezik az újabb Daemon Black szemszög!

Tavaly karácsonyra jelent meg Jennifer L. Armentrout Luxen sorozatának egyik "csemegekötete", az Oblivion - Feledés, ami az Obszidián eseményeit mesélte el Daemon szemszögéből.De már akkor tudtuk, hogy valójában ez nem csak egy kötet. Az amerikai e-book változatban ugyanis a sorozat első három része közül mindegyik megkapta a "Daemon-kezelés", a későbbiek pedig csak azért nem, mert azokban már alapjáraton voltak Daemon szemszögek. 

Az Ónix Daemon szemszögének magyar változatára kicsit várni kellett, de most már végre az is érkezik, méghozzá idén! Így a tavalyi karácsony után az idei is Daemonos lesz!

A könyvnek egyelőre nincs borítója, és nagy kérdés, hogy néz majd ki, hiszen angolul egyben jelent meg, azzal a borítóval, amivel nálunk az első rész. Vajon marad a borító? Teljesen ugyanazt használják majd, vagy kis módosításokra számítani kell? Nos, ez még a jövő zenéje, de akárhogy is, ezek szuper hírek.

Fülszöveg:

Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

Éld át az Ónix történetét Daemonnal!


Addig is az első rész újraolvasása nagyon érik. Nincsenek megjegyzések