Breaking News

Karácsonyra érkezik Cassandra Jean saját könyve!

Cassandra Jean neve már ismerősen csenghet azoknak, akik Cassandra Clare Árnyvadász sorozatának rajongói. De nem csak nekik, több könyv képregényváltozatánál volt ugyanis illusztrátor, például a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeinél és a Lenyűgöző teremtményeknél. 

Kevésbé ismert tény, de korábban már jelentek meg saját képregényei is, aztán következett egy kis szünet. Most viszont visszatér!

Azok, akik rendszeresen követik az alkotásait, bizonyára találkoztak már itt-ott agancsos alkotásaival. Volt ugyanis egy időszak, amikor Cassandra Jean sorban rajzolta az agancsos-szarvas szereplőket, néhány közülük már létező könyves karakter volt, csak a móka kedvéért, de akadtak saját szereplők is. 

Mint kiderült, ez nem volt véletlen! December 20-án ugyanis érkezik a Reindeer Boy, azaz Rénszarvas fiú című képregénye, és már borítója is van: 


A fülszöveg:

Quincynek minden Szenteste ugyanaz az álma - hogy talál egy kisfiút a fa alatt, aki különleges ajándékot tart a kezében. Aztán minden karácsony reggel arra ébred, hogy egy alufóliába csomagolt ajándék várja, rajta a nevével...
Amikor a téli szünet után újra elkezdődik a suli, Quincy osztálya rájön, hogy egy furcsa, Cupid nevű cserediákot kaptak. A nevetségesen cuki és barátságos új fiú mindenkit elvarázsol és összezavar. Azok az agancsok nem lehetne igaziak... ugye?? Mivel nagyon úgy tűnik, hogy szemet vetett Quincyre, az év kétségtelenül izalmasnak ígérkezik!


Hála Cassandra Jean Tumblr oldalának, már több illusztrációt is láthattunk erről a bizonyos Cupidról:





Nincsenek megjegyzések