Breaking News

Részlet a Lord of Shadows borítójából!

Még mindig van nagyjából 200 napunk, amíg megjelenik Cassandra Clare új Árnyvadász regénye, a The Dark Artifices - Gonosz fortélyok trilógia második része, a Lord of Shadows. Hogy egész pontosak legyünk, a Lady Midnight folytatása május 23-án érkezik angolul. 

Viszont a borítóra már nem kell sokat várni: már csak egyet alszunk, és láthatjuk is! 

Tavaly a Shadowhunters sorozat Harry Shum Jr.-a segített Cassie-nek leleplezi a New York Comic Conon a borítót - ez idén már a hátunk mögött van, így az írónő most a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról megjelenési buliját választotta helyszínül a leleplezésre. És ha már Történetek az Árnyvadász Akadémiáról, akkor Simon, és ki más is lehetne a segítségére, mint Alberto Rosende, a Shadowhunters sorozat Simonja. 

Addig is kaptunk egy kis részletet a borítóból, amin már most érdemes elnyammogni, és megnézni a részleteket.



Ami első körben nyilvánvaló, hogy a sorozat második kötetében is folytatódik a vizes háttér téma, bár ez kissé borúsabb változat, mint a Lady Midnightnál volt. Az élénk kék helyet a szürke-fekete árnyalatok vették át, igaz, középen, a szereplő körül azért ott a kék is. 

És ha már a szereplő: az már ennyiből is nyilvánvaló, hogy a második kötet borítóján Julian szerepel majd! (Ez mondjuk felvet kérdéseket a harmadik részt illetően - vajon arra ki kerül majd, ha a két parabatai főszereplő már kilőve? Több fontos mellékszereplő van, közülük egy kiválasztása lenne furcsa - bár lehetséges, hogy a történet ezt indokolja majd. Vagy az sem kizárt, hogy esetleg arra Julian ÉS Emma, együtt, ketten kerülnek majd?) 

És vizsgáljuk meg Juliant is! Kezében karddal küzd valamiért - vajon különleges ez a kard? Cassie-nél általában a kardoknak jelentősége van. Lehetséges, hogy Cortana, Emma kardja van a kezében? Ennyiből nem látszik tisztán, hogy rajta van-e a jellegzetes felirat. 

Ami viszont tisztán látszik: a karkötő Julian csuklóján, ami a személye felől kétséget sem hagy. (Bár már a hajszín maga is szinte 100%-ossá tette, hogy ő az.) Ez az a bizonyos karkötő, ami összeköti őt Emmával - hát persze, hogy nem maradhat el!

Az esemény kapcsán rossz hír egyébként, hogy amerikai idő szerint este 6-kor kezdődik, azaz nálunk éjjel lesz. Viszont öröm az ürömben, hogy lehet éjszakázni, hiszen péntek, így szombaton ki lehet pihenni.


http://cassandraclare.tumblr.com/post/152994620014/come-celebrate-the-book-release-of-tales-from-the

Nincsenek megjegyzések