Breaking News

Itt az új Katie McGarry, a Take Me On - Kísérj el! borítója!

Katie McGarry Pushing the Limits sorozatát már régóta imádom, az első részt még angolul olvastam, a sok-sok ajánló után nem bírtam ki, hogy ne járjak a végére, mi ez a nagy láz. 

Szerencsére nem csalódtam, és nem sokkal később már érkezett magyarul is az első rész, aztán sorban a többi. Már egy ideje vártunk a következő kötetre, most pedig végre érkezik!

A Take Me On az első olyan kötet a sorozatban, ami nem a "nagy hármas"-ról szól, azokról a szereplőkről, akiket már az első részben felvezetett az írónő. Ennek ellenére a főszereplő srác ismerős lesz: West már az előző kötetben, a Crash Into You - Szívkarambolban is feltűnt. 

Szerencsére a Könyvmolyképző továbbra is megtartotta az eredeti borítót: 

Fülszöveg:

A múlton nem változtathat, de Haley jövőjén talán igen.
A kick-box bajnok Haley egy tragikus végű este után megesküdött, hogy többé be sem teszi a lábát a ringbe. Csakhogy a srác, akit képtelen kiverni a fejéből, éppen az ő becsülete védelmében fogad el kihívást egy vad mérkőzésre. Haley-nek muszáj edzenie West Younggal. A nehezen kezelhető West megtestesíti mindazt, amitől Haley mindig is óvakodott. A segítsége nélkül azonban a srác öt másodpercig sem maradna talpon a szorítóban.
West súlyos titkot őriz, elhallgatja Haley elől, kicsoda ő valójában. Azzal, hogy segít a lánynak – azaz megküzd érte –, esélyt kap a jóvátételre. Amire annál is inkább szüksége van, mert az ő hibájából hull szét a családja.
Ki kell állnia – férfiként.
Haley és West megállapodnak, hogy a kapcsolatukat szigorúan a szorítóra korlátozzák. Vajon érzéseik rácáfolnak az elhatározásukra? Vajon érdemes harcolni a szerelemért?

Az előző részekről írt véleményeim:

Pushing the Limits (angol)
Crash Into You (angol)
Pushing the Limits - Feszülő húr
Breaking the Rules
Dare You To - Aki mer, az nyer
Crash Into You - Szívkarambol 

Nincsenek megjegyzések