Breaking News

Szigorú korhatárjelzést kapott A sötét ötven árnyalata

Eldőlt, milyen korhatár besorolással futhat majd A szürke ötven árnyalata film folytatása, A sötét ötven árnyalata. 



Csakúgy, mint az első film esetében, sikerült megúszniuk a legszigorúbb, NC-17 besorolást, ami azt jelentette volna, hogy 17 évnél fiatalabbakat elvileg be se engedhetnek rá. Ehhez képest az ennél egy fokkal enyhébb, de még mindig szigorú R besorolást kapta - ami azt jelenti, hogy 17 év alatt csak szülői vagy más felnőtt társaságában tekinthető meg. 

De persze mindez nem túlságosan meglepő, tekintve a film történetét. Itt inkább csak az volt a kérdés, hogy a két szigorú jelzés közül melyiket kapja. 

A R jelzés indoklása szerint a filmben erős erotikus jelenetek, valamint meztelenség és durva beszéd is akad. Minő meglepetés! (Egyébként mindez már az első előzetesből is nyilvánvaló, amit ITT megnézhettek angolul és szinkronnal is.)

A sötét ötven árnyalata amerikai bemutatója jövő év február 10-én, Valentin-nap előtt lesz.


A könyv fülszövege:

Az Ötven árnyalat-trilógia második kötete érzéki és sötét világba vezeti olvasóját. A titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey sötét vágyaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, új lapot nyit az életében, és elhelyezkedik egy seattle-i könyvkiadónál. De Christian iránt érzett szerelme olthatatlan, és amikor a férfi új megállapodást ajánl fel neki, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és a lány egyre többet tud meg megszállott kedvesének titkairól. Míg Christian a múltat akarja maga mögött hagyni, Anastasiának le kell számolnia a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését...




Nincsenek megjegyzések