Breaking News

Megérkezett a Tüskék és rózsák udvara magyar borítója!

Sarah J. Maas Üvegtrón sorozata nagy kedvencem, és csupa jót hallottam az angolul A Court of Thorns and Roses - röviden ACOTAR - könyvről is, így nagyon vártam, hogy végre magyarul is olvashassuk. 

Azt már tudtuk, hogy a Könyvmolyképző csapott le erre a sorozatra is, és most végre megérkezett a magyar borító is, és előrendelhetővé vált a könyv! 

A borítóba egyszerűen szerelmes vagyok - jól néz ki, passzol stílusban még az Üvegtrón sorozathoz is, mégis egyedi, és remekül illik a történethez is. Ami egyébként egy rendhagyó, keményebb fantasyvilágban játszódó A szépség és a szörnyeteg feldolgozás. 






Fülszöveg:

Azonnali New York Times bestseller!
Amikor a tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, nyomban egy másik szörnyeteg bukkan fel, hogy jóvátételt követeljen tőle. Magával hurcolja a lányt egy baljós és mágikus vidékre, amit ő csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden hazugságot és figyelmeztetést, amit korábban a tündérek veszedelmes világáról hallott. Azonban a birodalom felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és a lánynak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.
Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.
Szexi, akciódús új sorozat – lehetetlen letenni..

Nincsenek megjegyzések