Breaking News

6 Legendás állatok könyv is érkezik, többek között színezni is lehet!

150 nap van hátra a Legendás állatok és megfigyelésük film bemutatójáig, ennek örömére a HarperCollins bejelentette, milyen filmhez kapcsolódó könyvekkel rukkolnak elő, és mondhatom, nem fognak unatkozni a Harry Potter rajongók, az biztos. 

A szokásos filmes könyvek mellé például több színező is érkezik! 




Megjelenés: szeptember 1.

Az 1926-os év New Yorkjának nyüzsgő utcáitól és épületeitől kezdve Tina és Queenie lakásáig és a MACUSA csodáiig, ez a könyv színezésre kalauzol végig a történet összes kalandján - még Göthe bőröndjébe is! Ezeken kívül több kelléket is kiszínezhetsz, például pálcákat, feliratokat és szimbólumokat, talán még legendás lényeket is...




Megjelenés: november 18.

A lények bőröndje interaktív élményt nyújt, hiszen bepillanthatsz a filmkészítés titkaiba, az operatőri munkába, és kulisszák mögötti történeteket olvashatsz a stábról és a szereplőgárdáról. Ez a könyv tele van kivehető másolatokkal a film kellékeiről, és még néhány különleges effektre is képes. Különleges kivitel gyűjtőknek.



A többi könyvhöz egyelőre nincs borító, így csak a leírásokat hozom.


Megjelenés: november 18.

Ez a könyv bemutatja a film iránt érdeklődő rajongóknak Göthe Salmander magizoológust, a főbb szereplőket, helyszíneket, tárgyakat és lényeket, akikkel és amikkel az 1920-as évek New Yorkjában összefuthat az ember. Ismerd meg a filmkészítés varázslatát, ami a MACUSA, a Mágiaügyi Minisztérium titokzatos amerikai megfelelője mögött húzódik, és Göthe bőröndjének varázslatos titkait. 


Megjelenés: november 18.

A könyvet Dermot Power, a film koncepciófelelős művésze szerkesztette, és varázslatos utazásra szólít a design megszületésének világába, ami legalább olyan csodálatos, mint Göthe Salmander varázslóvilága: a művészek, designerek és filmkészítők első vázlataitól a Leavesden Studiosban zajlott teljes forgatási procedúra végéig. Több száz festmény, koncepciós vázlat, storyboard, alaprajz, igazán izgalmas bepillantást nyújt a film születésébe. 


Megjelenés: december 1.

Színezd magad végig a varázslatos kalandon, miközben belépsz az 1926-os New York utcáira, és találkozol Göthe Salmanderrel és legendás lényeivel! Aztán szabadítsd el a kreativitásod, lehelj színt és életet a mágikus lények menazsériájába, ami elképesztő részletességgel tárul eléd fekete-fehérben. Az orrontó furkásztól kezdve a "lecsapó gonoszig" (nem tudom, mi lesz a nevének hivatalos fordítása - Deszy), minden arra vár, hogy életre keltsd. 


Megjelenés: december 1.

Ez a könyv a két fenti színezőből vonultat fel 20 alkotást képeslapok formájában, amelyek bemutatják a film lélegzetelállító designjait. Festheted filccel, tollalt, zsírkrétával vagy festékkel, a képeslapok segítenek, hogy kreatív módon szórakozhass néhány óráig. 

1 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, a pénztárcám nagyon meg fogja sínyleni a novembert és decembert...

    VálaszTörlés