Itt az első hivatalos illusztráció az Árnyvadász Akadémia könyvhöz!

Ahogy a Bane krónikák esetében is volt, Cassandra Clare (és társszerzői) novellasorozata, a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról Amerikában először e-bookban jelent meg, egyesével, minden hónapban egy. 

De egy kötetben is érkeznek a történetek, nyomtatva, még ha erre várni is kell a rajongóknak. (Megjelenés novemberben.) És szintén, mint a Bane krónikák kötet esetében, extraként illusztrációk is kerülnek a kötetbe. 
Cassandra Clare most Instagramon mutatta meg, mire is számíthatunk. A képen a The Whitechapel Fiend (magyarul: A Whitechapel réme) egy részletét láthatjuk, egy Pokoli szerkezetek vonatkozású illusztrációval. 

A novella fülszövege:

Hasfelmetsző Jack London utcáin garázdálkodik, és csak az árnyvadászok tudják megállítani. Az Árnyvadász Akadémián játszódó harmadik történetben Simon megtudja, mi az igazság a XIX. századi Londont rettegésben tartó sorozatgyilkossal kapcsolatban: Hasfelmetsző Jacket Will Herondale és Viktória korabeli árnyvadász társai állították meg.

A Bane krónikákkal szemben viszont ez a novellasorozat a Mennyei tűz városa közvetlen folytatásának is tekinthető, ami összeköti A végzet ereklyéit az időben ezt követő The Dark Artifices sorozattal. 
Emellett főként visszaemlékezésekben szerepelnek a korábban már megjelent a Pokoli szerkezetek szereplők is, illetve más módokon is hivatkoznak rájuk és a jövőben megjelenő The Last Hours sorozatra - ami a Pokoli szerkezetek főszereplőinek gyermekeiről szól majd. 

Szóval ha rám hallgattok, elolvassátok a novellákat is, sok-sok fontos információ van bennük, amikre szükség lesz a Lady Midnight megértéséhez, és amik előkészítik a következő sorozatokat! 

Figyelem! Innentől kezdve spoiler azoknak, akik még nem olvasták a Pokoli szerkezetek sorozat utolsó részét!


A képen a triót láthatjuk: Will átöleli Tessa derekát, velük szemben pedig a Néma Testvér Jem. Ha kicsit jobban megvizsgáljuk a képet, a jobb oldalon a kisebb képen pedig egy igazi parabatai érzésekkel átszőtt rajzot láthatunk, Willel és Jemmel. 


Itt az első hivatalos illusztráció az Árnyvadász Akadémia könyvhöz! Itt az első hivatalos illusztráció az Árnyvadász Akadémia könyvhöz! Reviewed by Deszy on 8/02/2016 Rating: 5

2 megjegyzés:

  1. Az Árnyvadász akadémia könyv meg fog jelenni magyarul is?

    VálaszTörlés

.

Üzemeltető: Blogger.