Breaking News

Dumbledore a Legendás állatokban?

Még ki sem jött az első Legendás állatok és megfigyelésük film, de a készítők már folyamatosan a második résszel húzzák a rajongók agyát. 

Már egy korábbi Legendás állatok előzetesben is elhangzott Dumbledore neve, aminek természetesen minden Harry Potter rajongó nagyon örült. És persze rögtön mindenki elkezdett spekulálni, hogy vajon a roxforti igazgatónak lesz-e valamilyen komolyabb szerepe annál, hogy emlegetik a nevét Göthe Salmander kapcsán, akiről Albus elismerősen nyilatkozott. 



David Yates, akiről a napokban derült ki, hogy az első rész után a másodikat is rendezheti, a Reuters-szel beszélgetett, és elmondta, hogy talán az első filmben nem láthatunk egy régi kedvencet, de a folytatásban nagyon is: 

"Emlegetnek egy szereplőt, akit a korábbi filmekből már ismerünk és szeretünk, de csak futólag kerül szóba. De a következő filmben, a másodikban, egyikükkel is találkozhatunk, méghozzá jelentős szerepben. Sokkal fiatalabb, mint amilyennek ismertük, de visszatér."

De vajon ki lehet ez a bizonyos szereplő? Nos, elég nagy rá az esély, hogy Dumbledore. Ugyan a Legendás állatok idején Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore még nem roxforti igazgató, de már tanár. Azt is tudjuk, hogy van valamilyen kapcsolata Göthe Salmanderrel, akit az előzetesek szerint eltanácsoltak a Roxfortból - a Pottermore adatlapja szerint viszont ott végzett. Lehetséges, hogy Göthe valamilyen formában visszatér a Roxfortba? 

A fiatal Dumbledore és Grindelwald


Találkozni a még nem ennyire bölcs, de már elismert, és még nem igazgató, de már professzorral roppant izgalmas lenne. 

Az is lehet, hogy ez a kapcsolat elvezethet nagyobb dolgokhoz, amelyek valamilyen formában tényleg összefűzik majd a korábbi - időben viszont később játszódó - Harry Potter sztorival.

Erről egy megjegyzést el is ejtett Rowling, aki szerint sokkal inkább előzmény a Legendás állatok, mint az emberek gondolnák.  

Nincsenek megjegyzések