Breaking News

Újabb YA regényből készít sorozatot a Netflix

A Netflix nagyon belehúzott a saját projektekbe, a 13 okom volt után újabb young adult regényből készítenek sorozatot - külön vicces, hogy ennek a címében is szerepel a 13-as szám. 

A 13 Minutes (13 perc) egy YA thriller Sarah Pinborough tollából. A Variety számolt be róla, hogy a Netflix megszerezte a regény filmes jogait, és a hírek szerint a Gossip Girl készítői, Josh Schwart és Stephanie Savage lesznek felelősek a projektért. 

A könyvet eddig nem sokan értékelték a nagy oldalakon, de akik igen, azok általában pozitívan nyilatkoztak róla, Goodreadsen jelenleg 4,13-as értékelése van.

Fülszöveg:

13 percre halott voltam.
Nem emlékszem, hogy kötöttem ki a jeges vízben, de egy dolgot tudok: nem baleset, és nem is öngyilkossági kísérlet volt.
Azt mondják, tarts közel magadhoz a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb, de ha tinédzser lány vagy, nehéz köztük különbséget tenni. A barátaim szeretnek. Biztos vagyok benne. De ez nem jelenti azt, hogy nem próbáltak megölni. Vagy igen?
A 13 perc megragadó pszichológiai thriller Sarah Pinboroughtól az emberekről, félelmekről, manipulációról és az igazság erejéről. Lélegzetelállító olvasmány, ami megkérdőjelezi a kapcsolatokat - és azt, hogy mennyit is tudunk valójában azokról az emberekről, akik a legközelebb állnak hozzánk. 

Nincsenek megjegyzések