Breaking News

Újabb Legendás állatok könyvek!

A héten már írtam 6 olyan könyvről, ami a Legendás állatok és megfigyelésük apropóján érkezik. 

Mint kiderült, 6 könyvnél meg sem állunk! Leleplezték a Fantastic Beast and Where to Find Them: Character Guide (azaz a Legendás állatok és megfigyelésük: Útmutató a szereplőkhöz) című könyv borítóját, amin több új képet is láthatunk az év végén mozikba kerülő filmből. 



A könyv november 18-án érkezik angolul, és ahogy sejthető, a történet fontosabb szereplőiről szolgál mindenféle információval.

FRISS! Befutott a magyar borító és fülszöveg is, a Kolibri Kiadó hozza el nekünk ezt a könyvet:



Fülszöveg:

Egy varázslatos keveredés után a brit magizoológus, Göthe Salmander New York City utcáin találja magát, amint épp legendás állatokat próbál becserkészni. El kell fogni az elszökött lényeket, ezért Göthe segítségére siet a becsvágyó pék, Jacob Kowalski, és az Amerikai Egyesült Államok Varázslókongresszusának két boszorkánytagja, Tina és Queenie Goldstein. A csapat tagjai nagyon különböznek egymástól, ezért Göthe egy olyan izgalmas kaland közepébe csöppen, amit soha nem fog elfelejteni!

De ezen a könyvön kívül van még hat másik: egy poszterkönyv, egy filmes könyv, egy színező, egy ruhákról és jelmezekről szóló, illetve két olyan, amikből modellezni lehet. 

Ezek közül még nem mindnek van borítója, íme az egyetlen borító és az ideiglenes borítók, amikkel a webshopokban találkozhattok:








Nincsenek megjegyzések