Breaking News

Jön az új Bridget Jones könyv!

A harmadik Bridget Jones film egyre közeledik, szeptemberben kerül a mozikba. Az is köztudomású, hogy a harmadik film nem összekeverendő a harmadik könyvvel, hiszen más a két sztori. 

Viszont a film készülése alatt Helen Fielding írónő sem volt rest: megírta a Bridget Jones's Baby: The Diaries című könyvet. 



A könyv Fielding Independentben megjelent cikkeiből készült, és bemutatja Bridget furcsa berobbanását az anyaság világába. A terhesség kérdését persze egy fő kérdés hatja át: Ki a fene az apa? 

A kötet az 1996-os Bridget Jones naplóját, az 1999-es Bridget Jones naplója 2. - Mindjárt megőrülök és a 2013-as Bridget Jones naplója 3. - Bolondulásig köteteket követi, melyek immáron 40 nyelven jelentek meg szerte a világon. 

Az írónő a következőket mondta az új könyv és film kapcsán: "Lényegében Bridget Jones az a rés, ami a mások által elvárt viselkedés és aközött húzódik, amilyenek valójában vagyunk - ezt Bridget maga is felfedezi a göröngyös úton terhessége idején -, aközött, amilyen életet szeretnénk és amilyen az életünk valójában. Alig várom, hogy újra láthassam Bridget világát a moziban, és boldog vagyok, hogy megjelenthet a könyv a Jonathan Cope-nál."

Nincsenek megjegyzések