Breaking News

Hivatalos: tévében folytatódik a Divergent + új infók

Korábban már írtam róla, hogy a Divergent utolsó része, azaz a regény alapján a harmadik rész második fele a pletykák szerint nem kerülhet a mozikba. (Mivel a harmadik rész elég rosszul teljesített.) A hírek szerint ehelyett tévében zárulna le, majd egy Shadowhuntershez hasonló tévésorozat keretei közt rögtön folytatódna is, minden bizonnyal új szereplőkkel. 

A hír a főszereplő színészeket is váratlanul érte, elég nagy az esélye, hogy így már sokan nem fognak visszatérni a lezárásra



Tegnap Miles Teller, Peter megformálója is megszólalt az ügy kapcsán. A Variety kérdezte a War Dogs premierjén a témáról, és kiderült, Miles sem tudott semmit a stúdió tévés terveiről, hatalmas meglepetésként érte őt is a hír. Így ő maga sem tudja, visszatér-e még Peterként. Őt magát senki nem kereste, csak nem sokkal a Variety hírének közzététele előtt értesült róla. 

- Amikor aláírtunk az elsőre, mindegyikünknek az volt a szándéka, hogy a moziban fejezzük be - mondta a Variety-nek. - Feliratkoztunk x mennyiségű mozifilmre, és ezt figyelembe kell venni. Szeretnénk lezárni a történetet, de ez már egy más formátum. Ki tudja?

Az Entertainment Weekly sem volt rest. Felkeresték a Lionsgate-et, és tegnap végül tudtak is beszélni az elnök Kevin Beggs-szel. Ő megerősítette, hogy valóban tévében szeretnék lezárni a Divergent trilógiát, és nagyon lelkesek ezzel kapcsolatban. Azt is hozzátette, hogy ebben már bemutatnának egy sor új karaktert, akikkel aztán tévésorozat formájában folytatódhatna a franchise. 

A Deadline cikkéból kiderül, hogy a stúdió kifejezetten imádja az ötletet. Sőt, az is felmerült, hogy nem is film lesz a lezárás, hanem egy 10-13 részes évadban varrnák el a regény végét, aztán pedig a világot több évadon keresztül tágítanák tovább, már az új szereplőkkel. 

Ez már olyannyira biztosnak tűnik, hogy a hír szerint jövő héten a Lionsgate már el is kezdi a terveket előadni különböző csatornáknak, bár a hírek szerint elég valószínűnek tűnik, hogy a sorozat a Starznál fog kikötni. 

Nincsenek megjegyzések