Breaking News

Távozik a Shadowhunters alkotó Ed Decter!

Azoknak az Árnyvadászoknak, akik már az elejétől kezdve lelkesen követik A végzet ereklyéiból készült/készülő Shadowhunters sorozat alakulását, bizonyára már ismerős Ed Decter neve. 

A kezdetektől ő volt ugyanis az egyik fő felelőse a sorozatnak: az első évadban executive producer volt és a történet megírásában is övé volt a főszerep. 




Most azonban kiderült, a második évadra is visszatérő Shadowhunters alkotója távozik a sorozatból! A bejelentés már csak azért is hirtelen, mert az első évad végén, áprilisban Decter hosszan beszélt a második évados terveiről, több interjúban is. Ráadásul a sorozat forgatása a színészek képei szerint legalábbis előkészület szintjén már elkezdődött. 

Decter a hírek szerint néhány nappal ezelőtt lépett ki, és már a tegnapi kerekasztalos felolvasáson sem volt jelen. Állítólag a távozás oka a kreatív különbségekben gyökeredzik. Bár helyettest még nem találtak, állítólag leállás nélkül folytatják a produkció előkészületeit. 

Ed Decter és Matthew Daddario aka Alec Lightwood


Így tehát valószínűleg a tervek szerinti 2017-ben térhet vissza a sorozat a második szezonra, bár az persze kérdés, hogy Decter távozása magára a történet alakulására milyen hatással lesz.

2 megjegyzés:

  1. Reméljük pozitív irányba fogja befolyásolni a sorozatot és jobban hozzányúlnak a könyvhöz. Persze tudom, a megfilmesítés követel néhány változtatást...de nem ennyit szvsz.

    VálaszTörlés
  2. Hopááá... még a végén normális lesz a sorozat? Vagy most fog igazán elborulni az egész (bár ennél lejjebb... hova már).

    VálaszTörlés