Breaking News

Hivatalos, mikor érkezik a második Legendás állatok film!

Azt már mindenki tudta, hogy érkezik a Legendás állatok és megfigyelésük második, sőt a harmadik része is. 

Azonban pontosan időpontot eddig nem tudtunk, illetve a rendező személyét sem erősítették meg, bár sejthető volt, hogy David Yates visszatér, hiszen egy interjúban már elárulta, olvasta a következő forgatókönyvet. 



Most azonban a Warner Bros. hivatalos is bejelentette a második részt, ezzel együtt pedig megerősítették azt, hogy David Yates marad a direktori székben. A forgatókönyv írója továbbra is J.K. Rowling, ahogy már korábban meg is írtam, hogy elkészült vele. Visszatérnek a producerek is: David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves (a Harry Potter filmek forgatókönyvírója) és Lionel Wigram. Az executive producerek pedig Neil Blair, Rick Senat és Danny Cohen lesznek. 

De ami talán még fontosabb első körben: megvan a premier dátuma! A Legendás állatok és megfigyelésük második része 2018. november 16-án debütál majd a mozikban. Arról egyelőre nem szól a fáma, mikor kezdődik a folytatás, de előzetesen 2017 nyaráról pletykálnak. 

Az is kiderült, a második film még mélyebben elmerül a varázslóvilág egy sötét korszakában, Newt-nak és a többi hősnek pedig döntenie kell, kihez lesznek hűségesek. 

Nincsenek megjegyzések