Breaking News

Készül a Potter Go! - FRISS: sajnos a hír kacsa volt

FRISS - 2016.07.31 17:05
 Sajnos úgy tűnik, hiába jelent meg nagyobb oldalakon is a hír, kamu volt... Részletek ITT.


Alig jelent meg a Pokémon Go, máris elkezdődtek a találgatások, hogy nem lehetne-e hasonló alapon játék a Harry Potter világához kapcsolódóan is. 

Először csak mém készült, aztán petíció, és várható volt, hogy előbb-utóbb a fejesek is észreveszik, ebben bizony tényleg lenne üzlet.




Így is lett: a Niantic senior fejlesztője, Marcus Figueroa bejelentette, elkezdtek dolgozni a projekten. 

Ahogy elmondta, sikerült megszerezniük a jogokat az applikációra. Annyira nagy volt az érdeklődés, hogy végül úgy döntöttek, belevágnak. Egyelőre nem tudott konkrét időpontot mondani arra vonatkozóan, mikorra számíthatunk a játékra. Ha minden jól alakul, akkor akár 2017 elején már a Harry Potter világában vadászhatunk, de egyelőre ne készüljünk rá nagyon gyorsan, ugyanis olyan korai fejlesztési fázisban van az ötlet, hogy még bármi lehet. 

Túl sok konkrétumot még nem tudott mondani arról sem, hogy pontosan mire számíthatunk. A Pokémon-vadászat adta magát, azonban a Harry Potter világa ennél kicsit összetettebb. Mindenesetre küldetéseket emlegetett, és azt, hogy valamit szeretnének kezdeni a a boszorkány- és varázslóképzőkkel - így, többes számban. 

Természetesen a rajongók sokféle ötlettel előálltak már a játékra vonatkozóan. Íme néhány:


  • Legendás állatok begyűjtése
  • Horcruxvadászat
  • Varázslópárbajok
  • Bájital-alapanyagok gyűjtése és bájitalkészítés

2 megjegyzés:

  1. Hát, én ezt külföldi oldalon is olvastam, de elvileg meg lett cáfolva, hogy csak kacsa, nem mondtak ilyet, legalábbis egyelőre, akármennyire is lenne jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, végre, működik megint, az internetem nem akarta betölteni. Sajnálom, közben észrevettem a javítást. :)

      Törlés