Breaking News

Beharangozó - Melissa Landers: United {Nyereményjáték}

Részt vehetek Melissa Landers legújabb könyvének, az Elidegenítve harmadik részének beharangozójában! Íme az írónő üzenete a United megjelenése kapcsán: 

Helló, könyvmolyok!

Melissa Landers írónő vagyok, és nagyon örülök, hogy bejelenthetem a United megjelenését, ami az Elidegenítve trilógia utolsó része. Elátkozott szerelmeseink, Aelyx és Cara legyőzték a nehézségeket, amik köztük álltak - a lázadó tömegeket, a földönkívüli hibrideket, és a legrosszabbat mind közül: a gimit két bolygón is. Most ahhoz, hogy együtt maradjanak, el kell érniük, hogy a népük összefogjon egy közös ellenség ellen, egy olyan halálos veszéllyel szemben, amit elképzelni se tudtak. Olyan befejezést írtam ennek a trilógiának, amitől boldog a szívem, és remélem, ti is legalább annyira fogjátok szeretni, mint én. Megrendelési linkek:


Barnes & Noble: http://bit.ly/1tqvT7u
Book Depository (free international shipping): http://bit.ly/1XpeAjN
Indie Bound: http://bit.ly/1Uc75wb

Hogy megünnepeljük a könyvem születését, egy győztesnek egy 3 miniposzterből álló csomagot ajánlok - amit alá is írok! A nyereményjáték nemzetközi. 

Sok szerencsét, jó olvasást!


Az írónőről: 


Melissa Landers romantikus science fictiont ír tiniknek és fiatalszívűeknek. Hogy még többet megtudjatok, látogassatok el a honlapjára, akár azért is, hogy csak beköszönjetek:  www.melissa-landers.com


Nincsenek megjegyzések