Breaking News

Különleges, illusztrált Trónok harca kiadás készült!

A napokban töltötte be 20. évét a Trónok harca, vagyis A tűz és jég dala sorozat első része. Martin így emlékezett arra az 1996-i augusztus 1-jére: "Az értékelések jók voltak, az eladás, nos... oké. Elment. De semmi kiemelkedő. Semmi bestsellerlista, nyilván."

Ez a mai Trónok harca lázat ismerve már elég meglepő, de valóban, akkoriban még senki sem sejtette, hogy egyszer még szabadságot adnak majd a dolgozóknak, csak azért, hogy megnézhessék a belőle készült tévésorozat soron következő részét. 

Mindenesetre mára már legendássá vált, így húsz év elteltével rajongók tízezrei emlékeztek meg a Trónok harca születésnapjáról. Sőt, nem csak a rajongók!

Készült ugyanis a könyvből egy jubileumi kiadás. Ebbe a kiadásba John Hodgman írt bevezetőt, de ami még ennél is izgalmasabb, hogy ez bizony egy illusztrált kiadás! A könyvbe 73 szövegközi alkotás, és 8 teljes oldalas, színes kép került. Néhány ezek közül már korábbi, és a rajongók találkozhattak vele A tűz és jég dala naptárakban, de 48 kifejezetten erre az alkalomra készült. 



Minden fejezetet egy teljes oldalas alkotás nyitja, ami még több életet lehel a könyvbe, ami október 18-án kerül a boltokba. 

Íme egy kis bepillantás:


Nincsenek megjegyzések