Breaking News

Befutottak a hivatalos jelenetfotók a következő Trónok harca részhez

Ahogy az lenni szokott, a kis promóvideó után, amit minden rész végén kapunk, érkezett egy sor hivatalos jelenetfotó is a Trónok harca következő részéhez. 

Túl sok új információval nem kecsegtet a videóhoz képest, talán egy dolog van, amire felkaphatjuk a fejünket: Theon. Illetve nem is annyira Theon maga, hiszen azt tudjuk, hogy kihalászták a tengerből, viszont ha a partraszállás és Danyék parton álldogálása időben nem válik szét, akkor Jon és Theon bizony újra találkozni fognak. Szépen, lassan eljutunk ezeknek a régóta várt (vagy nem várt, de érdekes) újratalálkozásoknak a soráig, erre is kíváncsi vagyok. Bár azért talán még mindig Arya megérkezése érdekelne a legjobban. 

Ó, és van még egy érdekes elem: Sansa sokkolt arckifejezése a fánál azt sejteti, hogy megtudott valamit Brantől. Ez persze elég sok minden lehet, de talán nem Jon származása, hiszen ezt Bran már elárulhatta volna neki, de ő csak arról beszélt, hogy Jonnal kell tárgyalnia. Ezeken kívül is rengeteg a lehetőség, csakhogy... kaptunk egy külön fotót Kisujjról (mondjuk ő folyamatosan ott ólálkodik, túl sok meglepetés még itt sincs), és egyet Brienne-ékről is. És Brienne úgy tűnik, valakit lefejez, vagy legalábbis ilyen mozdulatot tesz a videóban, ami a következő részt beharangozza. Lehetséges lenne, hogy kiderül Kisujj szerepe Ned halálában, és Sansa a kezébe veszi a dolgokat? Vagy csak az a remény szól belőlem, hogy végre valaki elteszi láb alól Lord Baelish-t? 












Nincsenek megjegyzések