Breaking News

Vannak még csodák: megjelent Tijan régóta csúszó regénye

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a Művelt Nép Kiadót elég nagy fenntartásokkal kezelem, és mondom ezt úgy, hogy egyébként olvastam Ulpius könyveket. De ha lehetséges, ettől a kiadótól még nagyobb káoszt érzékelek, mint anno az Ulpiustól, és ha ez nem lenne elég, ráadásul egy-egy hirdetésüktől és a kommunikációjuk módjától... nos, finoman szólva is meghökkenek. 

Mindenesetre úgy néz ki, megtörtént az, amit már nem vártam. Miután több, mint egy éve folyamatosan mászik az arcomba Tijan Fallen Crest High School sorozatának első része, mivel mindenhol osztják lelkesen, mégsem akartam megjelenni - nos, most úgy tűnik, megjelent. 

Csak hogy érezzétek, visszakerestem: tavaly augusztus 24-én rendeltem elő a könyvet. No igen. 

És most kivételesen a teljes borítót hozom, mert más rajta a fülszöveg, mint ami a webshopokban és Molyon elérhető.Ez meg az a fülszöveg, ami mindenhol kint van:

Mason és Logan Kade testvérek, piszkosul gazdagok, öntörvényűek és pont Samantha iskolájába, a Fallen Crest Highba jönnek. Samanthát nem érdekli senki és semmi. A barátai, a csalfa pasija, sőt, még a szülei válása sincs rá hatással, nemhogy a Kade fivérek, most mégis a két sráccal kell élnie. Ez lenne a világ vége? Vagy a változás talán nem is olyan rémes?
Tijan New York Times multi bestseller szerző, hatalmas és elkötelezett rajongótáborral világszerte.

1 megjegyzés: