Breaking News

Két újabb szereplő már megvan a The Hate U Give filmből!

Az már a The Hate U Give magyar fülszövegéből is kiderült, hogy film készül belőle, méghozzá a mostanában nagyon népszerű Amandla Stenberg főszereplésével. (Őt a legtöbben Az éhezők viadala Rue-jaként ismerhettük meg, és őt láthatjuk a Minden, minden adaptációjában is. De nem is a The Hate U Give az egyetlen készülő filmadaptáció, amiben övé a főszerep: jelenleg is dolgoznak a Sötét elmék adaptációján, amiben ő lesz Ruby.)

A történetet a Black Lives Matter-mozgalom inspirálta, amely az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzd.

A ​tizenhat éves, színes bőrű Starr kettős életet él: az egyik világa a gettó, ahol felnőtt, a másik pedig a menő, külvárosi elitgimi. A két élete közti egyensúly akkor bomlik meg, amikor Starr szemtanújává válik, ahogy legjobb barátját, a fegyvertelen Khalilt lelövi egy rendőr. Minden, amit Starr ezek után mond, felhasználható ellene: tönkreteheti a helyet, ahol él, önmagára és szeretett családjára is veszélyt jelent. 

Visszatérve, a The Hate U Give főszereplője már megvolt, és a rendező is George Tillman Jr. személyében. 

Most azonban újabb két szereplő csatlakozott a projekthez, jó látni, hogy halad előre. 



Starr édesapját, Mavericket Russell Hornsby alakítja majd, aki minden bizonnyal sokak számára ismerős lesz a tévéből: szerepelt például a Grimmben és a Grace klinikában is, igaz, utóbbiban futólag, de azért a rajongók emlékezhetnek rá. Visszatérő szereplője a Netflix Seven Seconds sorozatának is. Legnagyobb sikere talán mégis az idei egyik nagy Oscar esélyes Fences. 

Starr egy másik családtagja a másik szereplő, akit megtaláltak. Sevent Lamar Johnson alakíthatja majd. Ő nagy eséllyel kevésbé ismerős, inkább kisebb szerepei voltak, de felfelé tart a pályája, szerepelni fog a következő X-Men filmben is, és Halle Berry és Daniel Craig oldalán láthatjuk majd a King című bűnügyi drámában.

Nincsenek megjegyzések