Breaking News

Hayley Atwell szerepelni fog az élőszereplős Micimackó filmben

Jönnek sorban a Disney élőszereplős filmjei. A Hamupipőkén és A szépség és a szörnyetegen és A dzsungel könyve egy változatán már túl vagyunk, és az elmúlt néhány héten már írtam híreket az Aladdin és A kis hableány kapcsán is. 

Remélem, ennél azért jobban fest majd Micimackó, mert ez tragikus


Nem meglepő tehát, hogy a Micimackó sem maradhat ki a "jóból". Készül ehhez is egy élőszereplős változat, bár nem teljesen úgy, mint elsőre képzelnénk. És ez a film nem összekeverendő egy másik Micimackós filmmel, amelynek az első előzetesét már meg is osztottam, és amelynek főszereplői Domhnall Gleeson és Margot Robbie.

Ez a Disney változat nem tisztán Micimackó kalandjaira fókuszál majd, hanem Róbert Gida történetét meséli el, aki Micimackó egyik legjobb barátja. (És akinek nyilvánvalóan az egész mese köszönhető.) Christopher Robin felnőtt az új filmben, és elvesztette a képzelőerejét, így pedig képtelen újabb kalandokat megálmodni Malackának, Nyuszinak és a többieknek. A Százholdas Pagony lakóira vár a feladat, hogy segítsenek neki megtalálni a fantáziáját. 

Azt már tudjuk, hogy Christopher Robint Ewan McGregor alakítja majd, és nagyon úgy néz ki, megvan a másik felnőtt szereplő is. Róbert Gida felesége a Marvel filmek Carter ügynökeként híressé vált Hayley Atwell lesz!

Nincsenek megjegyzések