Breaking News

Jön a Minden, minden szerzőjének újabb regénye magyarul

Februárban már írtam róla, hogy érkezik magyarul is a The Sun Is Also A Star, a Minden, minden szerzőjének újabb regénye.

A Gabo Kiadó most végre le is leplezte a Nicola Yoon regény magyar borítója, legnagyobb örömömre megtartották az eredetit, csak azt magyarították. Már azt is tudjuk, hogy augusztus végére várható a megjelenés, és magyar fülszöveget is kaptunk.Natasha: Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim. 
Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára. 
Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?

Nincsenek megjegyzések