Breaking News

Cassandra Clare szexi Kieran-Mark novellával kedveskedett a rajongóknak

Cassandra Clare-re mindig is jellemző volt, hogy időnként megáll, és ír valami csemegét az olvasóknak. És nem a kiegészítő kötetekre gondolok, hanem azokra az ingyenes novellákra, extra sztorikra, amiket ingyenesen oszt meg a közösségi oldalain. (Mint például Magnus és Alec első csókját.)

Most egy újabb ilyet kaptunk, annak pedig egy különösen izgalmasat: ráadásul 18-as karikásat! A Lady Midnightban már olvashattunk Mark és Kieran bonyolult kapcsolatáról, és néhány apró elejtett megjegyzésben kiderül, hogy milyen közel kerültek egymáshoz a Vadűzés évei alatt, amikor csak egymásra számíthattak - érzelmileg mindenképp. 

A mostani novellában, aminek a címe Stars to Burn, Cassie az ő egymásra találásukat, az első csókot és az első együttlétet írta meg. A fordításon már dolgozom, a héten hozom, ha minden jól megy. Addig is gyönyörködjünk a hozzá mellékelt alkotásban, ami Loweana munkája.

Arról nem is beszélve, hogy ez a novella más okból is érdekes, szinte olyan érzésem van, mintha tanulmány lenne: jön ugyanis Magnus Bane felnőtt sorozata, ahol minden bizonnyal sok hasonló erotikus jelenetre számíthatunk.


5 megjegyzés:

  1. Mikor jön ki? Alig várom h olvashassam *_* ❤

    VálaszTörlés
  2. Szia, bocsi ha pofátlat a kérdés, de a fordítást mikor hozod??? *.*

    VálaszTörlés
  3. Szia! Várjuk szeretettel a fordítást! Nem sürgetés, csak hogy tudd :-D

    VálaszTörlés