Breaking News

Itt a Micimackó születéséről szóló film újabb előzetese

A héten már írtam az élőszereplős Micimackó szereposztásáról, de nem ez az egyetlen Micimackó film, ami készülőben van, sőt! A Goodbye Christopher Robinhoz már kaptunk is egy előzetest, és most itt egy újabb. 

A film a szerző, A.A. Milne és fia, Christopher Robin kapcsolatát dolgozza fel, abszolút realisztikusan.Az új előzetes merőben már hangulatúra sikeredett, mint az első, és most már tényleg rávilágít arra, miről is szól majd a film. Ez nem egy mesefilm - egy író küzdelmét mutatja be az inspirációja kapcsán, egy férfi küzdelmét a háború kísérteteivel és a kiutat. És egy kisfiút, aki gyermeki ártatlansággal néz szembe az élet nehézségeivel. Bevallom, nem vagyok nagy Micimackó rajongó, de erre a filmre kíváncsi vagyok. 

Milne szerepében Domhnall Gleesont láthatjuk, míg feleségét Margot Robbie-t láthatjuk. És muszáj említést tennem arról is, hogy feltűnik a filmben mellékszerepben Nico Mirallegro, aki nagy kedvencem volt Finnként a My Mad Fat Diaryben, kíváncsi vagyok, milyen lesz ebben a filmben.


Nincsenek megjegyzések