Breaking News

Böszörményi Gyula kriminovellát írt az Ambrózy sorozathoz

Böszörményi Gyulától nem áll távol a novellaírás, ezt már régóta tudjuk. És van-e izgalmasabb, mint egy jóféle kriminovella?

Az író Moly karcban osztotta meg a szuper hírt: hétfőtől kezdve olvasható nagy megyei lapokban a Vendelin álma című kriminovellája. Hogy ennek mennyiben van köze az Ambrózy báró eseteihez, az így, olvasatlanul egyelőre kérdés, viszont két dologból arra következtethetünk, hogy van kapcsolat. Egyrészt a szerző által megosztott kép, ami egyben helyszín (minden bizonnyal) erre enged következtetni, másrészt a szerző a karchoz hozzácsatolta az Ambrózy köteteket. 



A karcban megosztott kép:



A bejelentés szövege:

GYORSHÍR!
EZEN A HÉTEN, HÉTFŐTŐL KEZDVE OLVASHATÓ MINDEN MEGYEI LAPBAN A „VENDELIN ÁLMA” CÍMŰ KRIMINOVELLÁM, MELYNEK UTOLSÓ RÉSZE PÉNTEKEN JELENIK MEG! Ha valaki végigolvasta, attól örömmel látnék értékelést itt, hozzászólásban.
A karchoz mellékelt kép az egyik szereplő, Vendelin úr borkimérését ábrázolja Pozsonyban – forrás FORTEPAN.

Persze felmerült a kérdés, hogy ez pontosan milyen megyei lapokat jelent. Részletes listám nincs, mindenesetre nagy eséllyel ahol a Mediaworks visz megyei lapokat (pl. nálunk ez a 24 Óra), ott olvasható a novella. Azt hiszem, holnap átolvasom a sajtót a színházban - nagyon remélem, a kollégák megőrizték nekem az e heti számokat. A neten egyelőre nem találtam nyomát a novellának.

Nincsenek megjegyzések