Breaking News

Budapestre látogat Dan Wells, lehet vele találkozni!

Szuper hírről értesültem a Fumax Kiadónak köszönhetően:

Dan Wells New York Times-bestseller szerző Budapestre látogat, hogy találkozzon a rajongóival és olvasóival. Bevallom őszintén, én mindig csak szemeztem a könyveivel a könyves eseményeken, amikor nagy eséllyel letáboroztam hosszabb-rövidebb időre a Fumax standjánál, így a könyveivel kapcsolatban arra támaszkodom, amit ők írtak: "Dan regényei hazánkban is hatalmas sikert arattak: a Nem vagyok sorozatgyilkos című kötettel induló sorozata több, mint tízezres példányszámban fogyott el itthon, az első három kötetből készült omnibus-kiadásnak pedig már a második kiadása fogy el hamarosan – jó tanúság a szerző nem csak, hogy töretlen, de egyenesen növekvő népszerűségéről." 



És most itt stresszelek, hogy csak jó lenne kinézni, de annak úgy van igazán értelme, ha addig legalább egy könyvét elolvasom.

A program pedig közeli. 

Az olvasók két eseményen találkozhatnak az íróval:


  1. Augusztus 8-án, kedden 17:00-kor egy tolmácsolással zajló panelen beszél majd Dan Wells a Rácskertben (1072 Budapest, Dob utca 40.), itt a rajongók is kérdezhetnek, ezután pedig dedikálás lesz, ami során személyesen is válthatnak vele pár szót. 
  2. Augusztus 9-én, szerdán a Líra Fókusz (1072 Budapest, Rákóczi út 14.) áruházában dedikál majd a szerző 18:00-tól. Itt panel nem lesz, a dedikáltatók közvetlenül beszélgethetnek a szerzővel. Tolmács itt is lesz. 


További jó hír, hogy erre az alkalomra a kiadó két Dan Wells könyvet is megjelentet, az egyik a Nem vagyok sorozatgyilkos-ciklus zárókönyve. 



Nincsenek megjegyzések