Breaking News

Tom Hiddleston lesz Hamlet Kenneth Branagh új rendezésében

Nagy-Britanniában nem egyedi, hogy a mozikból ismert színészek színházban is szerepelnek - nem kevesebb sikerrel. 

Ezúttal egy szuper hír érkezett: Kenneth Branagh új Hamletet rendez, a címszerepben pedig Tom Hiddlestont láthatják majd a nézők. 



Csakhogy ennyire nem egyszerű a dolog: ugyanis a nézők csupán három héten láthatják ezt a változatot, egy olyan színházban, ahol csupán 160 ülőhely van. (Összehasonlításként: ennél még a mi vidéki színházunkban is nagyjából 2,5x ennyi hely van.) 

A produkció jótékonysági célokat szolgál, a Royal Academy of Dramatic Art iskolát támogatja majd, és nagy eséllyel az idei év legnagyobb színházjegyekkel kapcsolatos versenyfutását produkálja. Ennek megfelelően komolyan is veszik: 

Egy igen speciális versenyben random választják majd ki azokat, akik megvehetik a jegyeiket - maximum kettőt. Ráadásul a jegyeket nem garantálják a kritikusoknak és a sajtó képviselőinek sem, nekik is ugyanúgy indulniuk kell a versenyen. Hogy a feketepiacon való üzletelést megelőzzék (amiről mi is tudnánk mesélni, a mostani ingyenes Masters vízilabda torna előtt), a jegyeket csak egy órával a kezdés előtt lehet majd felvenni, és mindenkinek igazolnia kell majd a személyazonosságát. 

Tom Hiddlestonnak egyébként ez lesz az első Hamlet-alakítása.

Nincsenek megjegyzések