Breaking News

Új könyv várható a Libri Insomnia sorozatába

Megint csak Angi volt a szemfüles, és észrevette, hogy a Libri lecsapott Courtney Cole The Beautifully Broken sorozatának jogaira. Rögtön az első három rész jogait beszerezték, és minden bizonnyal az Insomnia sorozatba szánják a könyveket. 



Az első rész fülszövege:

A 24 éves Pax Tate egy seggfej.
De tényleg.
Tetovált, kőkemény rosszfiú, mellé pedig még a viselkedése is kritikán aluli.
De megvannak az okai.
Az anyja hét Pax hétéves korában meghalt, ő meg ott maradt egy nagy lyukkal a szívén meg egy jó nagy adag bűntudattal, még ha nem is értette, miért érez így. Azt viszont tudja, hogy az apjával egyedül maradtak, és több gonddal, mint amennyit képes lenne összeszámolni.
Ahogy Pax felnőtt, próbált az a gyerek lenni, akit az apja akart: a tökéletes aranyifjú, de egyszerűen nem ment. Az apja képtelen volt kijönni a gyászból legalább annyira, hogy Paxt észrevegye, Pax pedig képtelen volt fenntartani a látszatot. 
Úgyhogy végül mélyre süllyedt... jó mélyre.
Mostanra drogozik és csajozik, hogy megküzdjön a nehézségekkel, amikkel nem akar szembenézni. Ha úgy teszi, mintha nem lenne ott az az üresség, akkor nincs is ott, nem igaz?
Nem.
És ez sosem volt nyilvánvalóbb, mint mikor találkozik Milával. 
Az édes, gyönyörű Mila Hill olyan számára mint a friss levegő, gyönyörűség és az ő rút szíve mellett. Nem tudja, hogy ne bántsa, de hamar rájön, hogy jó lesz gyorsan kitalálnia, mert szüksége van rá, hogy lélegezzen.
Amikor az anyja haláláról mélyre ásott emlékei kezdenek előjönni, Milának kell elkapnia, és a bűntudat végre értelmet nyer. Mila az egyetlen... az egyetlen, aki megmentheti az összetört szívétől, a gondjaitól és az ürességtől.
De csak ha elég ideig képes nem seggfejként viselkedni, hogy hagyja. 
Tudja. És dolgozik rajta.
De ez vajon elég, hogy a lány maradjon?

Nincsenek megjegyzések