Breaking News

Itt az első hivatalos illusztráció az Árnyvadász Akadémia könyvhöz!

Ahogy a Bane krónikák esetében is volt, Cassandra Clare (és társszerzői) novellasorozata, a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról Amerikában először e-bookban jelent meg, egyesével, minden hónapban egy. 

De egy kötetben is érkeznek a történetek, nyomtatva, még ha erre várni is kell a rajongóknak. (Megjelenés novemberben.) És szintén, mint a Bane krónikák kötet esetében, extraként illusztrációk is kerülnek a kötetbe. 




Cassandra Clare most Instagramon mutatta meg, mire is számíthatunk. A képen a The Whitechapel Fiend (magyarul: A Whitechapel réme) egy részletét láthatjuk, egy Pokoli szerkezetek vonatkozású illusztrációval. 

A novella fülszövege:

Hasfelmetsző Jack London utcáin garázdálkodik, és csak az árnyvadászok tudják megállítani. Az Árnyvadász Akadémián játszódó harmadik történetben Simon megtudja, mi az igazság a XIX. századi Londont rettegésben tartó sorozatgyilkossal kapcsolatban: Hasfelmetsző Jacket Will Herondale és Viktória korabeli árnyvadász társai állították meg.

A Bane krónikákkal szemben viszont ez a novellasorozat a Mennyei tűz városa közvetlen folytatásának is tekinthető, ami összeköti A végzet ereklyéit az időben ezt követő The Dark Artifices sorozattal. 
Emellett főként visszaemlékezésekben szerepelnek a korábban már megjelent a Pokoli szerkezetek szereplők is, illetve más módokon is hivatkoznak rájuk és a jövőben megjelenő The Last Hours sorozatra - ami a Pokoli szerkezetek főszereplőinek gyermekeiről szól majd. 

Szóval ha rám hallgattok, elolvassátok a novellákat is, sok-sok fontos információ van bennük, amikre szükség lesz a Lady Midnight megértéséhez, és amik előkészítik a következő sorozatokat! 

Figyelem! Innentől kezdve spoiler azoknak, akik még nem olvasták a Pokoli szerkezetek sorozat utolsó részét!


A képen a triót láthatjuk: Will átöleli Tessa derekát, velük szemben pedig a Néma Testvér Jem. Ha kicsit jobban megvizsgáljuk a képet, a jobb oldalon a kisebb képen pedig egy igazi parabatai érzésekkel átszőtt rajzot láthatunk, Willel és Jemmel. 


2 megjegyzés:

  1. Az Árnyvadász akadémia könyv meg fog jelenni magyarul is?

    VálaszTörlés