Breaking News

Mégis lesz 3. Neveletlen hercegnő film? Meg Cabot megszólalt!

16 év telt el az első Neveletlen hercegnő film óta, és azóta folyamatosan a levegőben van a folytatás szele. A második film el is készült, de azóta már a harmadik ötlete is többször felmerült.

Még Gary Marshall nyilatkozott erről először komolyabban, az ő halála után pedig Julie Andews szólalt meg, és arról beszélt, hogy már csak Gary emlékére is szeretnék elkészíteni.



Erről beszélgetett most az Entertainment Weekly Meg Cabottal, A neveletlen hercegnő naplója könyvek írónőjével. Ő is hallott arról, hogy Marshall emlékére esetleg elkészülhet a film, de egyelőre ennél többet nem tud.

Amikor arról faggatták, hogy miről szólhatna ez a harmadik film, természetesen azt felelte, erre nem válaszolhat. Annyit mindenesetre elmondott, hogy a film és a könyvek külön univerzum, így nem feltétlenül fog megtörténni az, ami a könyvekben igen. (Figyelem spoiler, ha még nem olvastad az utolsó könyvet!) A legutolsó változatban, amit Meg olvasott, nem jött rá, hogy van egy húga. 

Persze ez nem különösebben meglepő. Már az első film esetében is eltértek a könyvek történetétől, a másodiknak pedig túl sok köze már nem is volt hozzá. Ezzel együtt Meg Cabot elmondta, minden különbséggel együtt nagyon jól sikerült a Disney változat is, mindkettőnek vannak rajongói, és olyanok is, akik egyszerre tudják szeretni mindkettőt. (Mint például én - Deszy)

2 megjegyzés:

  1. Szia :D A cikket köszönöm hogy így leírtad, de lenne egy olyan észrevételem, hogy a zárójel utáni mondatban említett húg az annyira hirtelen jelent meg a semmiből, hogy valamiféle magyarázatot szerintem érdemelne, hogy most milyen húgról van szó, és ki nem jött rá, meg amúgy is mi van.
    Előre is köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Azért nem fejtettem ki, mert ez az utolsó A neveletlen hercegnő naplója kötet és a hozzá kapcsolódó spin-off története. :)

      Törlés