Breaking News

Érkezik a Neveletlen hercegnő 3?!

Egy ideje már pedzegetik, hogy érkezhet egy újabb Neveletlen hercegnő film. Ss bár kategorikus nemet még soha nem mondtak rá, az eddigi pletykák esetén az mindig biztossá vált, hogy épp nem dolgoznak a folytatáson. A legpozitívabb válasz is mindig az volt, nem zárják ki a lehetőségét, hogy még visszatérnek Miáék.



Most azonban Garry Marshall, a Neveletlen hercegnő filmek rendezője a People magazinnak elárulta, bizony, szeretnének folytatást. 

"Néhány héttel ezelőtt találkoztam Anne Hathawayjel, és úgy néz ki, Manhattanben akarjuk megcsinálni a Neveletlen hercegnő 3-at. Anne Hathaway terhes, úgyhogy várnunk kell, míg megszületik a baba, és utána, azt gondolom, meg fogjuk csinálni."

A második Neveletlen hercegnő film már eléggé eltávolodott a könyvektől, időben sokkal nagyobbat ugrott, mint ahol akkor a könyvek tartottak, azóta pedig még messzebbre kerültek egymástól. Ahogy már írtam is róla az értékelésemben, A neveletlen hercegnő naplója új, 11. részéből kiderül, Meg Cabot világában Mia még mindig Michaellel van, szerelmesebbek nem is lehetnének, és esküvőre készülnek. (Ennél több is kiderül persze, de az már spoileres lenne.) 

Ehhez képest a második filmben Michael már egyáltalán nincs képben, Mia pedig egy esetleges elrendezett házasság gondolatával küzd. Közben pedig új szerelmet talál Nicholas személyében, akit Chris Pine alakított.


Arra, hogy az ő visszatérését is várhatjuk-e, a rendező csak annyit mondott, egyelőre nem tudja megmondani, hiszen azóta Chris Pine elég nagy sztár lett. 

Úgyhogy Neveletlen hercegnő rajongók, van miért szurkolni!

Nincsenek megjegyzések