Breaking News

Befutott a Gilded Cage - Aranykalitka magyar borítója!

A Könyvmolyképző nem fogy ki az új borítókból, még mindig van új!

Méghozzá egy újabb Vörös Pöttyö, a Gilded Cage - Aranykalitka borítója. Ehhez a könyvhöz borítószavazás is volt, végül az alább látható kinti verzióval érkezik a kötet. Kíváncsi vagyok, ez az arany dolog élőben hogy mutat majd.






Fülszöveg:

A világunk az Egyenlőké, a mágikus képességekkel megáldott arisztokráciáé, és mindenkinek tíz évig szolgálnia kell őket.

Csakhogy Anglia egyik legpompásabb birtokának kapuja mögött olyan erő rejlik, ami az egész világot felforgathatja.

Egy szeretetre és tudásra éhező lány.

Abi Anglia legbefolyásosabb családját szolgálja, ám a lelke szabad. Így hát amikor beleszeret a család egyik nemes ifjába, borzalmas döntés elé kerül. A család titkainak feltárása a szabadságát jelentheti, de vajon az árat a szíve fizeti meg?

Egy lázadásról álmodó fiú.

Abi testvére, Luke egy kegyetlen gyárban tölti rabszolgaéveit. Messze a családjától, borzalmas elnyomásban barátokra lel, csakhogy a barátok elképzelései nyomán mindenét elveszítheti. Luke rádöbben, hogy van valami, ami még a mágiánál is hatalmasabb: a forradalom ereje.

Mindeközben egy arisztokrata sötét képességeivel újraformálhatja a világot.

Csupán egy árnyék az Egyenlők csillogó világában, ám rejtélyes képességeit senki sem érti. A kérdés csak az, felszabadítani vagy pusztítani fog.

Nincsenek megjegyzések