Breaking News

Mia Thermopolis TOP10 tanácsa Meghan Markle-nak a nagy napon

Aki ismer, az tudja, hogy valamiért - ne kérjetek rá magyarázatot - szeretem követni a brit királyi család hétköznapjait, így természetesen az esküvőt is kíváncsian várom. (Aki esetleg egy kő alatt lakik: ma lesz Harry esküvője.)

Viszont ami a héten kifejezetten jól esett a lelkemnek, és jót mosolyogtam rajta, hogy Mia Thermopolis, vagyis a Neveletlen hercegnő sem feledkezett meg a nagy napról.

Ő - vagyis Meg Cabot - egy TOP10-es listát állított össze Meghan Markle-nek a nagy napra vonatkozó tanácsokkal.

Gondoltam, elhozom nektek a listát, hadd mosolyogjatok ti is - és még pont belefér az elolvasása az élő közvetítés előtt.

Mivel én magam is túl vagyok már egy királyi esküvőn, van néhány tanácsom Ms. Meghan Markle számára, aki hamarosan milliónyi ember szeme előtt mondja ki a boldogító igent Harry hercegnek.



#10) ISMERD FEL, hogy hatalmadban áll befolyásolni a brit monarchia - és talán az egész villág - véleményét, és ez elképesztően nagy hatalom. Használd ezt a hatalmat bölcsen (eddig nagyszerű munkát végzel.)

#9) NE válassz olyan nehéz uszályt az esküvői ruhához, ami nehezebb, mint amit te és a koszorúslányaid könnyen meg tudtok emelni. Bízz bennem.

#8) NE FELELJTSD, habár csak egy fogaskerék leszel a világ leghatalmasabb családjának gépezetében, így is életed szerelméhez mész hozzá. Ketten vagytok ebben a kalandban, fordítsatok időt egymásra.

#7) NE guglizz rá magadra, és soha, de soha ne vegyél meg olyan újságot, aminek te vagy a címoldalán. Garantált, hogy bármiről is van szó, az NEM "egy közeli baráttól vagy családtagtól" származik - és ha mégis, az a személy olyasvalaki, akivel nem kéne több időt töltened.

#6) És ha már erről beszélünk, egy dolog, amit gyorsan megtanultam, amikor Genovia hercegnője voltam, az az, hogy kik az igazi barátaim: azok az emberek, akikkel AZELŐTT barátok voltunk, mielőtt királyi családtag lett belőlem. Akár hiszed, akár nem, vannak emberek, akiket csak a címed (és a tiarád) érdekel! KERÜLD el ezeket az embereket.

#5) NE gondolj úgy a testőrödre, mint stylistra vagy terapeutára. Sokáig tartott megtanulnom, hogy őt csak azért fizetik, hogy ne lőjenek le, nem azért, hogy megoldja az életem problémáit.

#4) NE hívd meg az államvezetőket az esküvődre. Nehéz kisakkozni, hová ültesd őket a családtagokhoz képest. Kerüld el a fejfájást, ami a politikusok boldogításával jár.

#3) NE írj le semmi intim természetűt, és ebbe beleértem az SMS-t, tweeteket, Facebook posztokat és még a személyes naplókat is, mert megvan rá az esély, hogy valami nyálas író (mint amilyen Meg Cabot) megpróbálja majd kiadatni.

#2) EMLÉKEZZ Jane Austen halhatatlan szavaira: "Legjobban az utóbbi feladattól félt, pedig itt számíthatott leginkább sikerre, mert akiknek tetszeni akart, azok eleve részrehajlók voltak irányában." Más szavakkal: a legtöbben készen állnak, hogy szeressenek. Hagyd nekik.

#1) SENKINEK se pukedlizz a Királynő kivételével. Emlékezz: most már te is a királyi családhoz tartozol.

Nincsenek megjegyzések