Breaking News

Eredetileg más lett volna a Vámpírnaplók sorozat utolsó mondata

Korábban már írtam róla, hogy a Vámpírnaplók sorozatnak eredetileg teljesen más befejezést szántak, de nem ez volt az egyetlen változtatás, még ha kisebb is. 

Az Entertainment Weekly oldalon jelent meg a cikk, melyben a készítők elárulják, eredetileg más lett volna a sorozat utolsó mondata.




A sorozat utolsó jelenete meglehetősen érzelmesre sikeredett: újra egymásra találtak a szereplők, Damon pedig elismétli ugyanazokat a szavakat, amiket legelőször hallhattunk tőle a pilotban. Miután Stefan kinyitja a Salvatore ház ajtaját, Damon "Hello brother" felkiáltással köszönti, majd megölelik egymást.

Eredetileg viszont mást mondott volna Damon, ugyanis a készítők úgy érezték, a karakter kellően beszólogatós ahhoz, hogy ebben az utolsó jelenetben, az újratalálkozás pillanatában is viccelődjön. Az eredeti mondat így hangzott volna: "Ó, látom, a mennyben az embereknek hőshaja van." 

Oké, oké, elnézést a béna fordításért. A lényeg, hogy Damon arra utalt, hogy olyan haja van Stefannak, mint a filmekben a szuperhősöknek - tökéletesen belőtt.

Aztán Julie Plec, aki a befejezést írta, rájött, hogy a pillanatnak ennél egy kicsit érzelmesebbnek kellene lennie, így született meg az a változat, amit láttunk is a képernyőkön.

1 megjegyzés: