Breaking News

Úgy tűnik, megvan, ki alakítja a valódi Jonathant a Shadowhuntersben!

Előre szeretném jelezni mindenkinek, hogy ez a bejegyzés nem hivatalos információkon, hanem a 3. évad második felének forgatásán készült lesifotókon nyugszik, így ha valaki ettől ódzkodik, akkor ne olvassa tovább a bejegyzést!

Tovább a bejegyzés spoilereket tartalmaz a harmadik évad első felének fináléja kapcsán!


Szóval, ahogy már a címben említettem, nagyon úgy tűnik, hogy most már tudjuk, ki alakítja majd Jonathant a Shadowhunters folytatásában. 




Persze rögtön felmerült a kérdés, miért kell egyáltalán új színész? Sokan hiányolják majd Will Tudort, aki eddig Sebastian karakterét alakította.

A lényeg röviden, tömören: Will Tudor Jonathan Sebastian alakját játszotta, most pedig az a Jonathan bukkan majd fel, aki a valódi alakját használja, ahogy annak idején megszületett.

Az ember pedig sosem becsülheti le a rajongók kíváncsiságát - meg persze a paparazzik pénzéhségét. Egy sor fotó készült most is a forgatásról, amelyek a cast milyen kifejezetten izgalmasak. Mutatom:









Nos tehát, a fekete hajú Clary mellett láthatjuk az új Jonathant, akit nem más alakít, mint Luke Baines. 

A színész nem túlságosan ismert, leginkább kisebb szerepei voltak filmekben és rövidfilmekben. Mindenesetre ő az, ha valaki közelebbről is megnézné:





És azért nagy hírek ide vagy oda, szeretném felhívni a figyelmet Clary parókájára is - szerintetek is bubiparóka lázban ég a Shadowhunters stábja? Izzy első évados fehér parókája után most kapunk ugyanabból egy feketét is... Mert egyértelmű, hogy ha Clary átáll a sötét oldalra, az bizony sötét parókát is jelent. Mi? Ja...

Nincsenek megjegyzések