Breaking News

Megérkezett a Heartless magyar borítója!

Azt hiszem, abban minden Marissa Meyer rajongó joggal reménykedhetett, hogy a Könyvmolyképző átveszi valamelyik külföldi borítót a Heartlesshez, ugyanis a regény angol borítói kétségtelenül gyönyörűre, és egyébként elég karakteresre is sikeredtek. 




De azért volt itt még kérdés, leginkább a színt illetően, ugyanis a könyvhöz fehér alapú és fekete alapú borító is készült.

Nos, a magyar kiadó végül a fehér mellett döntött, ami jól példázza, mekkora utat tettek meg a Vörös Pöttyösök a kezdetek óta - szépen lassan eltávolodtunk a régi, fekete alapú sémától, és most már a fehér borítójú könyvek is ugyanolyan büszkén viselhetik a Vörös Pöttyöt.

Na de nem szaporítom tovább a szót, íme a magyar Heartless borító.




Fülszöveg:

A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt.

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királyné is lehetne.

Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a maga módján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…

1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy a KMK végül úgy döntött, hogy lefordítja ezt a könyvet(Meg a Holdbéli-krónikákat is, amit szintén nagyon várok már, hogy folytathassak...), és annak meg különösen, hogy a fehér borítót választották. Ez egy kicsit jobban tetszik, mint a fekete. :)

    VálaszTörlés