Ma van Isabelle Lightwood születésnapja - Köszöntsük az adatlapjával!

Isabelle Lightwood Cassandra Clare Árnyvadász sorozatának ikonikus szereplője, sokszor mégis kicsit háttérbe szorul a sok remek karakter között. 

Forrás: TumblrViszont ma, május 15-én ünnepli a születésnapját, ennek örömére gondoltam, vizsgáljuk meg kicsit közelebbről, úgyhogy elhoztam nektek Izzy adatlapját a "virágos könyvből", azaz az A History of Notable Shadowhunters & Denizens of the Downworld-ből.

Született: 1991
Faj: Nephilim
Kedvenc fegyver: korbács
Család: Lightwood, Trueblood
Isabelle Lightwood geek hajlama jóval azelőttre nyúlik vissza, hogy közeli kapcsolatot alakított ki Simon Lewisszal. Fiatal lányként Isabelle-t rendkívüli módon vonzotta a fegyverek története. Próbálta megtalálni az egyensúlyt az időben, amit fizikai tréninggel töltött és amit a könyvtárban a testközeli harcművészetek fejlődéséről és gyakorlatáról olvasva. Bár nem mindig volt a legszorgalmasabb diák, Isabelle érdeklődése a fegyverek iránt, hogy Hodge Starkweathert, korábbi tanárát idézzük, "félelmetes". 
Virága: lila harangláb
Jelentése: eltökélt a győzelemreMa van Isabelle Lightwood születésnapja - Köszöntsük az adatlapjával! Ma van Isabelle Lightwood születésnapja - Köszöntsük az adatlapjával! Reviewed by Deszy on 5/15/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.