Breaking News

A fiatal Aragorn lesz a Gyűrűk Ura tévésorozat főszereplője?

Már többször írtam a Gyűrűk ura tévésorozatról és arról, milyen iszonytató összegeket költöttek rá eddig és terveznek költeni rá még.

Eddig azonban arról szólt a fáma, hogy nem nyúlnak a régi szereplőkhöz, hanem inkább a történelmi részeket dolgozzák fel. Most viszont felröppent a hír: egy régi ismerős, a fiatal Aragorn lehet az új sorozat főszereplője!




A TheOneRing.net szerint ugyanis a közben 1 milliárdos költségvetésűre emelkedett sorozat első évada a fiatal Aragorn mutatja majd be - és szerintük ezt több forrás is megerősítette.

Persze történet akad Aragorn fiatalabb korában bőven. Például láthatnánk azt, hogyan próbálta az édesanyja rejtegetni, milyen volt az idő, amit Elrond mellett töltött Völgyzugolyban, meg persze a különböző fázisokat a névváltoztatásaival. :)

Ó, és persze ne hagyjuk ki a számításból Arwent sem, ugyanis a fiatal Aragorn történetébe bőven-bőven belefér az is, hogyan alakult ki ez a románc. Persze akkor Arwen személyében már a második szereplőt köszönthetjük, aki az eredeti filmekben is feltűnt.


Az oldal tweetje:




Aki mélyebben el akar merülni a kérdésben, az több tweetet is olvashat tőlük, de ők is inkább csak spekulálnak, mik kerülhetnének be így a sorozatba - például Aragorn vérvonalán keresztül a teljes númenori vérvonal története és Gondor alapítása.

Az Amazon hivatalos megerősítésére még azonban várnunk kell.

1 megjegyzés:

  1. A fiatal Aragornról már van egy elérhető fanfilm Born of Hope címmel.

    VálaszTörlés