Breaking News

Itt az első előzetes a Pretty Little Liars spin-off sorozatához!

A Pretty Little Liars hatalmas sikere után, a spin-offok korában nem túlságosan meglepő, hogy ez a sorozat is megkapja a maga spin-offját, főleg mert elődjéhez hasonlóan ez is egy könyvsorozat alapján készül, szintén Sara Shepardtől. A The Perfectionists már a tévésorozat sikere után indult útjára, az első rész 2014-ben, a második 2015-ben jelent meg.
Az új sorozat története nagyon hajaz az eredetire: Beacon Hights-ban öt lány - Ava, Caitlin, Mackenie, Julie és Parker - tudják, hogy nem kell jónak lenni ahhoz, hogy tökéletes légy. A lányok először úgy gondolják, nincs bennük semmi közös, de aztán rájönnek, hogy összefűzi őket Nolan Hotchkiss iránti gyűlöletük, aki mindegyikőjükkel szörnyű dolgokat művelt. Előállnak hát a tökéletes tervvel, hogyan lehetne megölni - persze ezek csak hipotetikus elképzelések. Csak vicc... legalább annak tűnik, amíg Nolan meg nem hal, pontosan úgy, ahogy ők eltervezték. Csakhogy nem ők tették. És ha nem találják meg a valódi gyilkost, az a tökéletes életük végét jelenti.

Ebből készül most az újabb széria, ráadásul nem aprózzák el a FreeFormnál: Sasha Pieterse (Alison) és Janel Parrish (Mona) is visszatérnek, a Pretty Little Liars után ebben a sorozatban is feltűnnek majd.

Most pedig meg is érkezett az első videó a The Perfectionisthez!

Ebben természetesen Alisonnal és Monával indítunk, már a folytonosság miatt is. Ezután ismerhetjük meg az új szereplőket, de azért a színészek között lesz ismerős arc. De ami a leginkább ismerős lehet: a creepy hangulat.


Nincsenek megjegyzések