Breaking News

Cover Reveal - Simone Elkeles: Kiűzetés a Paradicsomból

Simone Elkeles rajongói most aztán igazán nem panaszkodhatnak, sorban érkeznek az írónő művei magyarul.

Most itt egy újabb, a Leaving Paradise, amihez a kiadó saját borítót terveztetett: és a magam részéről azt kell mondjam, hála istennek. Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint az eredeti.

Ti mit gondoltok? 




Fülszöveg:


Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?

Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.

Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.

Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<



A szerzőről:


Simone Elkeles Chicago környékén született és nevelkedett. Pszichológiából diplomázott az Illinois-i Egyetemen, mesterfokozatát az ipari létesítmények munkakörülményeinek vizsgálatából szerezte a chicagói Loyola Egyetemen. Édesapja halála utána átvette családi vállalkozásuk vezetését, majd a cég eladását követően, 1999-től a családjának szentelte magát. Anyaként kezdett fiatal felnőtteknek szóló és történelmi regényeket írni. Műveivel számos díjat bezsebelt. Szereti az érzelmes történeteket, amik megérintik az olvasókat.

Simone imád kommunikálni az olvasóival. A simoneelkeles.com-on elérheted.


Nincsenek megjegyzések