Breaking News

Megérkezett Nalini Singh Archangel’s Legion – Angyalháborújának borítója - és már lehet is előrendelni!

Régóta várt kedvenc Nalini Singh sorozatának újabb kötete, az Archangel’s Legion – Angyalháború. 

A sorozatot annak idején az Egmont Kiadó adta ki, de amikor kivonult az országból, Nalini Singh könyveinek sorsa is kérdésesessé vált.

Végül a Könyvmolyképző Kiadó vette át, és bár elég elátkozott úton (fordítót kellett cserélni például), de végül végre jön a kötet magyarul is!

Ráadásul már a borítója is megérkezett, és szerintem sokak örömére a Könyvmolyképző azt a sémát folytatja, amit korábban az Egmont megkezdett, hogy a sorozat képe minél egységesebb legyen. 




Bevallom, nekem ezek a Nalini borítók sosem jöttek be igazán, de ez a gesztus most nem is nekem szól, hanem azoknak, akik imádták az előzménykönyveket. De ez ezzel a gyönyörű felső vöröses résszel szerintem is gyönyörű lett.



Fülszöveg:

Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.
A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására.

2 megjegyzés:

  1. A negyedik könyvnél feladtam, és aztán eladtam az összes könyvemet tőle, de jó látni, hogy folytatja a kiadó, és hogy hasonló a koncepció (bár az a fránya pötty :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk az várható volt, hogy lesz pötty, az ebben az esetben lehagyhatatlan. De a borító nekem nagyon bejön. :)

      Törlés