Breaking News

Végre érkezik a Túl a végtelenen folytatása - Itt a magyar borító!

Annak idején én is beleszerettem a Túl a végtelenen borítójába, és a könyv is nagyon tetszett - itt olvashatjátok a véleményemet.

És most végre, hosszú várakozás után érkezik a folytatás!

Ráadásul már itt a fülszöveg és a magyar borító is! Utóbbiról elmondhatjuk, hogy az első részhez hasonlóan átvette a kiadó az eredetit, igaz, az első szépségét ez szerintem meg se közelíti. Érdekes is, szép is - de az első, na az lélegzetelállító volt.




Fülszöveg:

Három hónap telt el azóta, hogy Amyt lekapcsolták.

Három hónap telt el azóta, hogy Amyt lekapcsolták. Az általa korábban ismert élet véget ért. Bármerre néz, az Isten áldása űrhajó falait látja.

De talán van még remény, Koros átvette a hajó irányítását, és végre a saját, józan eszére hagyatkozhat: nincs több Phidusz, nincs több hazugság.

Ám Koros megdöbbentő hírt hall a hajóról, és Amyvel versenyfutásba kezdenek, hogy feltárják, milyen igazság rejtőzik az Isten áldásán fenntartott élet mögött. Együtt kell megoldaniuk egy több száz éve titokban tartott rejtélyt. A sikerük – vagy a bukásuk –határozza meg az Isten áldása fedélzetén utazó 2.298 utas sorsát. Az utazás minden egyes lépéssel egyre veszedelmesebbé, a hajó működése egyre kaotikusabbá, a köztük bontakozó szerelem elleni küzdelem egyre lehetetlenebbé válik.

Beth Revis az űr távoli zugaiba katapultálta az olvasóit a New York Times bestseller könyvével, a Túl a végtelenennel. A Milliónyi Csillagban Revis akcióval, izgatott várakozással, románccal és mély filozófiai kérdésekkel mélyíti tovább a rejtélyt. És ez alkalommal mindez egyetlen elképesztő következtetéshez vezet: el kell hagyniuk a hajót.

Eddig hazugságok hajtották, most káosz uralja az Isten áldását.

Nincsenek megjegyzések